Uitgaan in Miami

The Drawing Room

“Een creatieve variant van een klassieke lobby bar. The Drawing Room biedt een unieke drinkgelegenheid voor de dorstige klandizie.”

- Carissa woont al sinds 2009 in Miami

De nieuwste bar van meester mixoloog Albert Trummer in het Shelbourne Wyndham Grand in South Beach biedt creatieve infusies zoals geen andere. De cocktails zijn hier geïnspireerd op chemie met rokende brouwsels, natuurlijke botanica en exclusieve elixers van de dag.

Het cocktailmenu is opgedeeld in verschillende Medicijnen groepen zoals Stressvermindering, Pijnbestrijders en Opwekkende Middelen, die allemaal unieke mengsels bieden van heerlijke elixers geïnspireerd op elke categorie. Waar je ook naar op zoek bent, je zult het hier vinden.

De locatie is al net zo aanlokkelijk als de cocktails, met een donker interieur met boeken aan de wand, warm licht en prints met zebra accenten. Mooie, sierlijke kroonluchters glinsteren boven  je hoofd terwijl kaarsen wild flikkeren langs de bar en op de kleine tafels in de lounge ruimte. Ga aan de marmeren bar zitten terwijl je Albert aan het werk ziet en drink vervolgens één van zijn laatste creaties die je steeds weer zullen verleiden.

TIP: Als je trek krijgt, vraag dan naar het menu met kleine borrelhapjes waaronder lamsgehaktballetjes en pure chocoladetruffels.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: 1801 Collins Avenue | Telefoon: +1 3055311271 | Website: http://www.shelbornewyndhamgrand.com

Meer uitgaansgelegenheden in Miami

Bekijk alle uitgaansgelegenheden

E11EVEN

“Deze populaire 24 uur nachtclub biedt een ultra chique interieur met cabaret en dansen.”

Ball & Chain

“Met de hoogstaande cocktails, live muziekoptredens en gemoderniseerde Cubaanse bar snacks raakt Ball & Chain de juiste snaar.”

The Broken Shaker

“Handgemaakte cocktails zijn momenteel enorm populair in Miami, en dat is dankzij deze ultra hippe bar!”