Uitgaan in Miami

Bleau Bar

“Ik kom heel graag in deze prachtige bar gelegen in het Fontainebleau Hotel met zijn aantrekkelijke publiek en de heerlijke cocktails!”

- Carissa woont al sinds 2009 in Miami

Loop binnen in het iconische Fontainebleau Miami Beach hotel en je ziet onmiddellijk de verlichte Bleau Bar schijnen in het midden van de lobby.

Dit ultra chique café met oplichtende blauwe vloer en de strakke witte bar is een fameuze hangplek voor VIP's, forensen en hippe autochtonen. Het is ook de ideale ontmoetingsplek voordat je naar de populaire LIV nachtclub gaat, ook op deze locatie, of na het diner bij één van de uitmuntende restaurants in dit hotel.

Sterke drank en wijnsoorten zijn de standaard dranken en er worden ook bijzondere creaties gemaakt zoals een blueberry mojito bereid met rum en vers geperste munt. In de avond kun je van een drankje genieten en je mengen in het publiek terwijl je luistert naar DJ's die draaien op verschillende beats variërend van ouderwetse hip hop tot new age disco. Of je nu op zoek bent naar een sensueel slaapmutsje voor twee of je wilt mengen in een grote groep, Bleau Bar is de perfecte plek voor elke gelegenheid.

TIP: Hoe later je gaat, des te beter het publiek - zeker op donderdag tot zaterdag.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: 4441 Collins Avenue | Telefoon: +1 3056744760 | Website: http://www.fontainebleau.com

Meer uitgaansgelegenheden in Miami

Bekijk alle uitgaansgelegenheden

The Drawing Room

“Een creatieve variant van een klassieke lobby bar. The Drawing Room biedt een unieke drinkgelegenheid voor de dorstige klandizie.”

MO Bar + Lounge

“Deze swingende bar in de Mandarin Oriental in Brickell Key biedt een zwoele plek voor een stevige cocktail met zicht op de baai en live muziekoptredens.”

The Broken Shaker

“Handgemaakte cocktails zijn momenteel enorm populair in Miami, en dat is dankzij deze ultra hippe bar!”