Restaurants in Miami

Versailles

“Deze gouwe ouwe bestaat al vele jaren en serveert gasten de authentieke Cubaanse keuken die de lokale bevolking zo na aan het hart ligt.”

- Carissa woont al sinds 2009 in Miami

Versailles is een icoon in Miami die te vinden is op Eighth Street waar de Cubaanse keuken wordt geserveerd voor de lokale bevolking en de Latijnse wijk terwijl de toeristen de origine van de stad kunnen proeven zonder teveel geld te spenderen.

Hier vind je klanten van alle leeftijden die de sfeer omarmen terwijl ze de authentieke Cubaanse gerechten verorberen waaronder gevulde groene bakbananen, kabeljauw beignets en Cubaanse broodjes. De cafe con leche is ook beroemd voor velen naast het enorme assortiment aan ontbijt opties en het gebak van de bakkerij.

TIP: Elke zondag is er een groot ontbijtbuffet van 9-11.45 uur met gebak, eieren, Franse toast, grutten en sappen om uit te kiezen. En het kost slechts $8,75 per volwassene.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: 3501 SW 8th Street | Telefoon: +1 305 441 2500 | Website: http://www.versailles-bakery.com

Meer restaurants in Miami

Bekijk alle restaurants

Buena Vista Bistro

“Authentiek Franse keuken opgediend in een charmante bistro omgeving maakt Buena Vista Bistro een populaire plek voor velen!”

David's Cafe

“Oorspronkelijk lag deze iconische Cubaanse eettent in Collins Avenue op South Beach, maar nu zitten ze op Alton Road met een aanbod van traditionele gerechten en koffie specialiteiten.”

Het Front Porch Cafe

“Hartige Amerikaanse ontbijtgerechten worden de hele dag door geserveerd vanuit deze gezellige oldtimer die geparkeerd staat op Ocean Drive.”