Restaurants in Miami

Siena Tavern

“Een super chique Italiaans restaurant waar ze je altijd willen behagen met heerlijke gerechten en een indrukwekkende ambiance.”

- Carissa woont al sinds 2009 in Miami

Siena Tavern komt voort uit de originele zaak in Chicago en ze serveren heerlijk, authentiek Italiaans eten in de hippe South of Fifth wijk in Miami.

Ze staan bekend om de heerlijke gehaktballen (ze hebben zelfs hun eigen Twitter account!) en chef Fabio Viviani weet wat hij doet in de keuken, met een diversiteit aan gerechten zoals pasta, vlees en rauwe producten, maar ook Italiaanse donuts en koekjes in een potje als dessert.

En de moderne Italiaanse keuken past mooi in de zeer chique sfeer van donkere kleuren, rijke schakeringen en warm licht waarmee een sexy en luxueuze (zonder te deftig te zijn) avond gegarandeerd is.

TIP: De brunch in het weekend mag je niet missen. Zorg dat je het Kreeft stoofpotje bestelt en de gecarameliseerde wafel met een pittige Bloody Mary.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: 404 Washington Avenue | Telefoon: +1 305 534 5577 | Website: http://sienatavern.com

Meer restaurants in Miami

Bekijk alle restaurants

Blue Collar

“Een favoriet bij de lokale bevolking in het MiMi District met hartige Amerikaanse gerechten in een ontspannen sfeer.”

Mi Vida Cafe Vegetarian Cuisine

“Een ontspannen veganistisch plekje op Biscayne met de hele dag door dagelijks verse en gezonde gerechten.”

Het Front Porch Cafe

“Hartige Amerikaanse ontbijtgerechten worden de hele dag door geserveerd vanuit deze gezellige oldtimer die geparkeerd staat op Ocean Drive.”