Restaurants in Miami

Lou's Beer Garden

“Lou's is één van de hipste biertuinen in Miami en biedt een fijne sfeer, heerlijk eten en een enorme keuze in bier (en cocktails).”

- Carissa woont al sinds 2009 in Miami

Verstopt in een zijstraat van Miami Beach street zul je één van de best bewaarde geheimen vinden; Lou's Beer Garden. Het begon oorspronkelijk als een bierbar in de buitenlucht en nu is deze coole plek een echte gastropub en tevens een paradijs van cocktails geworden met een ruim aanbod aan gerechten en drankjes om uit te kiezen.

Het bescheiden diner menu richt zich op vele visgerechten zoals oesters, coquilles, snapper en crudo, maar biedt ook vleesgerechten waaronder de Big Angus Burger. Als het weekend voor de deur staat kun je een keuze maken uit het brunch menu vol met traditionele ontbijtproducten zoals eigerechten, Amerikaanse pancakes en crêpes.

En hoewel de nadruk altijd op bier heeft gelegen met zijn micro brews en ambachtelijke brouwsels kun je nu ook een keuze maken uit een enorme hoeveelheid cocktails en boetiek wijnen.

TIP: Je moet echt eens de tonijntartaar en ceviche salade proberen!

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: 7337 Harding Avenue | Telefoon: +1 305 704 7879 | Website: http://lousbeergarden.com

Meer restaurants in Miami

Bekijk alle restaurants

Het Front Porch Cafe

“Hartige Amerikaanse ontbijtgerechten worden de hele dag door geserveerd vanuit deze gezellige oldtimer die geparkeerd staat op Ocean Drive.”

La Mar by Gaston Acurio

“Met het prachtige uitzicht op het water en de uitmuntende Peruviaanse keuken is La Mar een uitstekende plek om te bezoeken als je in Miami bent.”

Boteco

“Dit populaire Braziliaanse wijkrestaurant moet je zeker niet voorbij lopen in North Bay Village, met dank aan de opbeurende sfeer en de smakelijke keuken.”