Restaurants in Miami

Prime 112

“Prime 112 is een trekpleister die nooit zal vervelen met een sexy sfeer waar de VIP's samenkomen en waar je topkwaliteit gerechten voorgeschoteld krijgt.”

- Carissa woont al sinds 2009 in Miami

Prime 112 is één van de hipste plekken om te zien én om gezien te worden. Met een klantenbestand bestaande uit VIP's waaronder veel beroemdheden is dit een steakhouse waar mensen net zoveel voor de omgeving komen als voor het eten.

Het is gelegen in het Browns Hotel met een rijk interieur van stenen accenten en donkere tinten wat zorgt voor een modern gevoel dat chique en aanlokkelijk is. Ongeacht welke avond het is, het is hier al tijd druk met een aantal van de meest begerenswaardige personen in Miami, met name bij de hippe bar waar de meeste actie plaatsvindt.

En de gerechten zijn al net zo aantrekkelijk met de beste steaks en hartige bijgerechten, een saladebar en een opmerkelijke Kobe biefstuk hotdog die zeker de hype waard is.

TIP: Hoewel gewoon binnenlopen vrijwel onmogelijk is in de avond kun je meestal wel een zitplaats aan de bar vinden voor de drukte van het diner of na 21.30 uur op weekdagen.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: 112 Ocean Drive | Telefoon: +1 305 532 8112 | Website: http://mylesrestaurantgroup.com

Meer restaurants in Miami

Bekijk alle restaurants

Mi Vida Cafe Vegetarian Cuisine

“Een ontspannen veganistisch plekje op Biscayne met de hele dag door dagelijks verse en gezonde gerechten.”

Buena Vista Bistro

“Authentiek Franse keuken opgediend in een charmante bistro omgeving maakt Buena Vista Bistro een populaire plek voor velen!”

La Mar by Gaston Acurio

“Met het prachtige uitzicht op het water en de uitmuntende Peruviaanse keuken is La Mar een uitstekende plek om te bezoeken als je in Miami bent.”