Restaurants in Miami

La Carreta

“Deze kleine keten is een favoriet bij de lokale bevolking van Miami dankzij de authentieke Cubaanse keuken in een ontspannen sfeer.”

- Carissa woont al sinds 2009 in Miami

La Carreta biedt al enige tijd de authentieke Cubaanse keuken aan voor zijn gasten en behoort tot de weinige die het ook daadwerkelijk goed kan bereiden.

Deze zaak wordt door een familie gerund en is ontspannend en toegankelijk door de eenvoudige aankleding waarbij het eten in het voetlicht wordt geplaatst. Hier kun je alle traditionele gerechten proeven waar de lokale bevolking op afkomt waaronder yuca frietjes, bakbanaan puree, ananas met garnalen tostones en verschillende soorten flensjes als dessert (probeer de kokos of karamel).

TIP: Er zijn speciale lunchaanbiedingen van maandag tot vrijdag van 11.30 tot 15.00 uur waarbij je een voorgerecht krijgt met twee bijgerechten variërend van $6.95 tot $10.95.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: S Miami Avenue 3663 | Telefoon: +1 305 285 2760 | Website: http://lacarreta.com

Meer restaurants in Miami

Bekijk alle restaurants

Garcia's Seafood Grille & Fish Market

“Met de verse vismarkt beneden en de eenvoudige eetzaal boven is deze parel van de Miami River een plek om van te houden.”

Blue Collar

“Een favoriet bij de lokale bevolking in het MiMi District met hartige Amerikaanse gerechten in een ontspannen sfeer.”

Buena Vista Bistro

“Authentiek Franse keuken opgediend in een charmante bistro omgeving maakt Buena Vista Bistro een populaire plek voor velen!”