Miami

Wijken

“Het is onmogelijk om je in Miami te vervelen, met alle verschillende en unieke wijken om te ontdekken.”

- Carissa woont al sinds 2009 in Miami

Het maakt niet uit waar je in de stemming voor bent, of wat jouw persoonlijke stijl is, Miami heeft de ideale districten voor jou. Er zijn hier zoveel wonderbaarlijke districten die voor iedereen wel iets zullen bieden. Je moet alleen weten waar je moet zoeken!

Een kunstliefhebber kan terecht in het Wynwood kunstdistrict met de kleurrijke gebouwen, muren met graffiti en hippe kunstgalerijen, terwijl de winkelliefhebbers misschien liever naar Bal Harbour gaan of het Design District, waar volop hoogwaardige boetieks te vinden zijn.

South Beach is een favoriet onder velen vanwege het energieke nachtleven en uitmuntende culinaire leven, maar het opkomende Mid Beach gebied is ook zeer veelbelovend met moderne hotels die voorzien zijn van fantastische lounges, clubs en restaurants.

Downtown en Brickell zijn in Miami ook zeker een bezoek waard. De restaurants en hotels bieden niet alleen onberispelijke uitzichten op Biscayne Bay, maar de sfeer is levendig en leuk, ideaal voor zowel jonger als een ouder publiek.

Midtown Miami biedt goede restaurants en bars voor de jonge professionals terwijl Coral Gables een opvallend gebied is met winkelen en eten wat ideaal is voor families.

Suggestie of feedback?