Miami

Uitgaan

“Of ik nu verlang naar een rode bordeaux of een ambachtelijk gemaakte "Old Fashioned", ik kan het hier in Miami vinden.”

- Carissa woont al sinds 2009 in Miami

Miami heeft volop plekken om te drinken. Met alle recent geopende cocktail lounges en hippe bars die overal opduiken zul je nooit dorst krijgen in deze stad.

In deze Magical City vind je bars die toegewijd zijn aan het brouwen van bieren zoals de Abbey Brewing Company in South Beach en de trendy bar Wood Tavern die je kunt vinden in Wynwood en zeker zal voldoen aan jouw verlangen naar een goed glas gerstennat.

Ben je geen liefhebber van bier? Geen probleem, wijnliefhebbers zullen de uitgaanscultuur van Miami ook waarderen dankzij alle wonderbaarlijke wijnbars die je in deze stad zult tegenkomen zoals de Wine VaultBin No. 18 en WD555, een wijnwinkel en bar in één.

Speciale cocktails worden steeds populairder in Miami, en er zijn volop cocktail bars en lounges die toegewijd zijn aan zelfgemaakte brouwsels. De Regent Cocktail Club in het Gale South Beach hotel behoort tot de eerste bars die de klassieke cocktails introduceerden die bereid worden door meester mixologen, en sindsdien zijn er vele anderen gekomen zoals The Broken Shaker die drankjes maken met huisgemaakte infusies en kruiden uit eigen tuin.

Suggestie of feedback?

Meer in Miami

Bekijk alle tips

Wijken

“Het is onmogelijk om je in Miami te vervelen, met alle verschillende en unieke wijken om te ontdekken.”

Winkelgebieden

“Of je nu op zoek bent naar fantastische koopjes of designer kleding, er zijn veel districten in Miami die je volop winkelgenot bieden.”

Restaurants

“Verse visgerechten, rauwe bars, Cubaanse keuken en fusion zijn slechts enkele van de vele soorten gerechten die je in de Magische Stad tegen zult komen.”