Miami

Winkelgebieden

“Of je nu op zoek bent naar fantastische koopjes of designer kleding, er zijn veel districten in Miami die je volop winkelgenot bieden.”

- Carissa woont al sinds 2009 in Miami

Miami staat vol met wonderbaarlijke winkelgebieden die je de keuze bieden tussen vele betaalbare winkels en designer boetieks. Of je nu in de stemming bent voor een koopje of wanneer je op zoek bent naar iets unieks, je zult altijd vinden wat je zoekt in één van de top winkelbestemmingen in Miami.

Ga naar Collins Avenue om het grote winkelgebied te bezoeken met zowel designer winkels en outlets die je het beste van twee werelden bieden, of ga naar de dure winkels in de luxueuze Bal Harbour Shops waar elke boetiek een designer boetiek is.

De winkels in Midtown Miami bieden ook een fantastische bestemming voor koopjes, met enorme kledingwinkels en kleine boetieks om uit te kiezen.

Ben je in de stemming voor enkele hele goede koopjes? Bezoek dan de Dolphin Mall of Sawgrass Mills waar je alle topmerken zult aantreffen voor minder geld.

Dadeland Mall en Adventura Mall zijn ook standaard winkelbestemmingen in de omgeving van Miami die uitmuntende winkels bieden van hoge tot lage prijzen.

Suggestie of feedback?

Meer in Miami

Bekijk alle tips

Bezienswaardigheden

“Zelf na jaren wonen in Miami ben ik nog steeds verrast door de coole en unieke plekken die ik hier tegenkom.”

Evenementen

“Van kunstevenementen tot eetfestijnen, er is nooit een moment van verveling in Miami!”

Overnachten

“Je kunt een gezellig kamertje nemen in een schattig boetiek hotel op South Beach of kiezen voor luxe in een overvloedig resort in Bal Harbour bij jouw verblijf in deze stad.”