Miami

Evenementen

“Van kunstevenementen tot eetfestijnen, er is nooit een moment van verveling in Miami!”

- Carissa woont al sinds 2009 in Miami

Hoewel de wintermaanden het hoogseizoen voor Miami zijn met het prachtige, tropische weer (zonder luchtvochtigheid), vinden er het hele jaar door vele evenementen plaats.

Het Art Deco Weekend vindt plaats in januari met optochten en evenementen, en in februari is er veel te doen in de stad met de Miami International Boat Show en het Food Network & Cooking Channel South Beach Food & Wine Festival.

In maart bereidt de stad zich voor op het Carnaval & Calle Ocho Festival waar de Latijnse cultuur gevierd wordt in Coral Gables en Little Havana samen met Funkshion Fashion Week waar internationale ontwerpen vertoond worden en het Winter Music Conference / Ultra Music Festival maakt het publiek wild met top dj's en optredens.

De Miami Beach Gay Pride neemt South Beach over in april, terwijl de Mercedes Benz Fashion Week Swim de meeste aantrekkelijke badkleding en resort mode presenteert in juli.

Er is veel te doen in november met het Miami Book Fair International en de Miami Beach Polo World Cup, daarna neemt in december het populaire Art Basel Miami Beach over terwijl de King Mango Strut Parade naar Coconut Grove komt.

Suggestie of feedback?

Meer in Miami

Bekijk alle tips

Uitgaan

“Of ik nu verlang naar een rode bordeaux of een ambachtelijk gemaakte "Old Fashioned", ik kan het hier in Miami vinden.”

Winkelgebieden

“Of je nu op zoek bent naar fantastische koopjes of designer kleding, er zijn veel districten in Miami die je volop winkelgenot bieden.”

Activiteiten

“Met de prachtige stranden, het opwindende nachtleven en de attracties buiten is er genoeg te ondernemen in Miami!”