Miami

Restaurants

“Verse visgerechten, rauwe bars, Cubaanse keuken en fusion zijn slechts enkele van de vele soorten gerechten die je in de Magische Stad tegen zult komen.”

- Carissa woont al sinds 2009 in Miami

Miami is een smeltkroes van cultuur dankzij alle verschillende mensen die hier wonen en hetzelfde geldt voor de culinaire wereld in deze stad. Er bestaan enorme verschillen tussen de soorten keukens om uit te kiezen in Miami, wat kan variëren van verse visgerechten tot hartige Latijnse gerechten.

Rauwe bars en "crudos" zijn enorm populair hier en voor een goede reden. Dit soort eten is licht en is dus ideaal voor een klimaat waar het altijd warm is en je kunt ze vrijwel overal vinden waaronder in The Miami Beach Edition's Market eatery (2901 Collins Avenue).

Nog zo'n lichte en gezonde keuze is de Peruviaanse keuken die favoriet is geworden onder de fijnproevers in Miami. Maar Miami zou niet zijn wat het nu is zonder de gerechten met Latijnse invloeden en smaken uit de hele wereld. Je zult verborgen, kleine plekjes ontdekken die het beste Cubaanse eten serveren, terwijl de exclusieve, deftige nieuwe bestemmingen smaakvolle gerechten met wereldse invloeden bieden.

Suggestie of feedback?