Miami

Veiligheid in Miami

Jouw lokale TIX-gids: Carissa Chesanek

Miami is een grote metro stad dus er zal altijd criminaliteit zijn. Volgens Neighborhood Scout, staat de misdaad index in Miami op 4 (100 is het meest veilig) met ongeveer 5000 geweldsdelicten en 21.000 vermogensdelicten per jaar.

Diefstal ligt behoorlijk hoog in Miami dus laat je waardevolle spullen altijd thuis voor je naar de stad gaat. Zorg dat je je geld dicht bij je houdt. Stop contant geld niet zomaar in je achterzak en hang je tas niet losjes over je schouder. Je wilt ervoor zorgen dat niemand bij jouw bezittingen kan komen, zeker in plaatsen met een hoge bevolkingsdichtheid zoals South Beach.

Miami Beach
Ze zeggen dat Miami Beach één van de meest gevaarlijke plekken van Florida is vanwege het toerisme en het feesten de hele nacht. Je kunt je het beste in een groep verplaatsen zeker als je 's avonds naar clubs gaat, en in plaats van lopen in de avond kan je beter een taxi of het openbaar vervoer nemen als je van A naar B wilt reizen.

Downtown Miami
In dit district zijn enkele duistere plekken. Je kunt het beste dicht bij jouw bestemming parkeren maar dit is niet altijd mogelijk omdat parkeerplaatsen schaars zijn. Ga dan carpoolen of kies voor een Uber. Dan wordt je voor de deur afgezet en je hoeft niet naar een parkeerplaats te zoeken.

Suggestie of feedback?

Meer in Miami

Bekijk alle tips

Luchthaven Transfer Miami

“In de Internationale luchthaven van Miami kan het een beetje lastig zijn om de juiste richting te vinden door de omvang, maar normaal gesproken ondervind ik hier weinig problemen. Er zijn een aantal geschikte wijzes van vervoer naar de stad.”

Doen en Laten in Miami

“Miami is een fijne plek, maar er zijn enkele aspecten die je moet weten voor je gaat genieten van deze stad.”

Openbaar vervoer Miami

“Miami is een grote stad om te ontdekken, maar gelukkig zijn er verschillende vervoersmiddelen om uit te kiezen!”