Winkelen in Madrid

Madrid Xanadu

“Voor een dag eindeloos winkelen en entertainment ga je naar Xanadú. Wil je skiën? Ook dat kun je hier doen! ”

- Cepee woont al sinds 2001 in Madrid

Als je overdekt wil winkelen ga je naar het grootste winkelcentrum van Madrid, Xanadú. Dit multilevel winkel- en entertainmentcentrum houdt je uren zoet en is dus perfect voor een regenachtige dag. Met meer dan 200 winkels, van grote bekende modemerken tot kleinere onbekende winkeltjes, vind je alles op één plek. Naast winkels vind je hier ook restaurants, een bioscoop, bowlingbaan, midgetgolfbaan en een indoor skihal met een piste! De beste manier om hier te komen is met de bus of per taxi.

TIP: Er is geen metrohalte in de buurt van Xanadú, maar de volgende bussen vertekken van het Príncipe Pío station en rijden van en naar het winkelcentrum: 528, 534 en de nachtbus N45.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Autovía A-5 Km. 23,5 | Openbaar vervoer: Bus 528, 534, and N45 | Telefoon: +34 902 26 30 26 | Website: http://www.madridxanadu.com/

Meer winkels in Madrid

Bekijk alle winkels

Calle Fuencarral

“Mijn favoriete winkelgebied in Madrid. Fuencarral maakt een dagje winkelen wel heel gemakkelijk met alles op één plek, en heeft veel opties om je honger te stillen of dorst te lessen zodat je door kunt blijven gaan. ”

Salamanca

“Begeef je tijdens het winkelen in Salamanca onder de welgestelden. ”

Gran Vía

“De straat die geen einde lijkt te hebben! Gran Vía heeft alles wat ik nodig heb tijdens een dagje winkelen.”