Winkelen in Madrid

Príncipe Pío Mall

“Dit is mijn favoriete winkelcentrum in Madrid. Het is misschien niet het grootste, maar het is wel makkelijk te bereiken en heeft alles wat ik nodig heb.”

- Cepee woont al sinds 2001 in Madrid

Dit drie verdiepingen tellende winkelcentrum is gunstig gelegen in het stadscentrum en is ideaal voor een middagje overdekt winkelen. Hier vind je dezelfde modewinkels als op de bekende winkelstraten, evenals verschillende boetiekjes, sport- en cosmeticawinkels. Als je trek hebt kun je je honger stillen in de grote foodcourt met tal van restaurants en cafés. Wanneer je je slag hebt geslagen kun je nog een Spaanse film pakken in de bioscoop.

TIP: De winkels in het Príncipe Pío winkelcentrum zijn meestal minder druk dan die op Gran Vía en Fuencarral. Als je de drukte wil vermijden en in het centrum wil blijven, kom dan hier naartoe!

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Paseo de la Florida 2 | Openbaar vervoer: Metro Principe Pio | Telefoon: +34 91 541 83 88 | Website: http://es.club-onlyou.com/Principe-Pio

Meer winkels in Madrid

Bekijk alle winkels

Calle Fuencarral

“Mijn favoriete winkelgebied in Madrid. Fuencarral maakt een dagje winkelen wel heel gemakkelijk met alles op één plek, en heeft veel opties om je honger te stillen of dorst te lessen zodat je door kunt blijven gaan. ”

Madrid Xanadu

“Voor een dag eindeloos winkelen en entertainment ga je naar Xanadú. Wil je skiën? Ook dat kun je hier doen! ”

Chueca

“Funky ontmoet pikant in Chueca. ”