Restaurants in Madrid

Museo del Jamón

“Museo del Jamón is meer dan alleen het eten, het is een icoon van Madrid. Je vergeet de varkenspoten die aan het plafond hangen nooit meer. ”

- Cepee woont al sinds 2001 in Madrid

Hoewel het niet een echt museum is draait Museo del Jamón wel volledig om ham. Dit restaurant en delicatessenzaak is gestart in 1978 en heeft tegenwoordig meerdere locaties in de stad. Het is een echt icoon van Madrid, vooral de varkenspoten die aan het plafond hangen. Bestel een goedkope sandwich en een biertje aan de toonbank van de deli. De beste optie is om een ‘picknick’ te bestellen waar een sandwich, drankje en dessert in zit voor maar €2,50. Je kunt je bestelling ter plekke opeten, maar ook meenemen!

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Carrera de San Jerónimo 6 | Openbaar vervoer: Metro Sol | Telefoon: +34 915 21 03 46 | Website: http://museodeljamon.es/madrid/

Meer restaurants in Madrid

Bekijk alle restaurants

Casa Alberto

“Een populaire plek met toeristen en locals, en een rijke geschiedenis; het was vroeger dé plek waar stierenvechters kwamen. ”

VEGA

“Mijn absoluut favoriete vega-plek in Madrid! Het eten, de sfeer, de service. Helemaal top! ”

Thai Garden

“Een van mijn favoriete plekken voor chic Thais eten. Het eten, decor en de rustige sfeer zijn ongeëvenaard in de stad! ”