Restaurants in Madrid

DiverXO

“DiverXo wordt vaak het Cirque du Soleil van de gastronomie genoemd. Op deze plek beleef je wellicht de meest unieke dinerervaring van de stad. ”

- Cepee woont al sinds 2001 in Madrid

DiverXo mag je simpelweg niet missen, het is namelijk het enige restaurant in Madrid met drie Michelinsterren en is uitgeroepen tot een van ‘s Werelds 50 Beste Restaurants. Dit restaurant wordt ook wel de Picasso of Dalí van het eten genoemd, met gerechten die geïnspireerd zijn door de Spaanse, Aziatische en Zuid-Amerikaanse keuken. Je kunt kiezen uit twee proeverij-menu’s die verschillen in de hoeveelheid eten en het aantal gangen. De speelse sfeer en avontuurlijke gerechten zullen al je zintuigen verwennen, en de royale porties zorgen ervoor dat je na afloop helemaal voldaan bent.

TIP: Zorg ervoor dat je maanden van tevoren reserveert!

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: NH Eurobuilding, Calle de Padre Damián 23 | Openbaar vervoer: Metro Cuzco | Telefoon: +34 915 70 07 66 | Website: http://diverxo.com/en/

Meer restaurants in Madrid

Bekijk alle restaurants

Bodega la Ardosa

“Wanneer je door de stad aan het wandelen bent is dit het perfecte kleine barretje om even bij te stoppen voor Spaanse tapas. ”

Thai Garden

“Een van mijn favoriete plekken voor chic Thais eten. Het eten, decor en de rustige sfeer zijn ongeëvenaard in de stad! ”

Casa Alberto

“Een populaire plek met toeristen en locals, en een rijke geschiedenis; het was vroeger dé plek waar stierenvechters kwamen. ”