Restaurants in Madrid

Sobrino de Botín

“Het is ’s werelds oudste, ononderbroken operationele restaurant. Wat moet je nog meer weten? ”

- Cepee woont al sinds 2001 in Madrid

Dit is een van ’s werelds oudste restaurants en dateert uit 1725. Het is gespecialiseerd in Castiliaanse gerechten en staat bekend om zijn geroosterd speenvarken dat in de originele houtoven van het restaurant wordt bereid. Hoewel de drie verdiepingen tegenwoordig vol zitten met toeristen heeft El Botín nog steeds een authentieke, traditionele sfeer en is het een bezoek waard. Dit is de historische plek waar Francisco de Goya als afwasser heeft gewerkt, en het wordt ook genoemd in Hemingway’s The Sun Also Rises.

TIP: Vraag om een tafel in de kelder. Reserveren is een must!

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Calle Cuchilleros 17 | Openbaar vervoer: Metro Tirso de Molina | Telefoon: +34 913 66 42 17 | Website: http://www.botin.es/en

Meer restaurants in Madrid

Bekijk alle restaurants

Thai Garden

“Een van mijn favoriete plekken voor chic Thais eten. Het eten, decor en de rustige sfeer zijn ongeëvenaard in de stad! ”

Casa Alberto

“Een populaire plek met toeristen en locals, en een rijke geschiedenis; het was vroeger dé plek waar stierenvechters kwamen. ”

Museo del Jamón

“Museo del Jamón is meer dan alleen het eten, het is een icoon van Madrid. Je vergeet de varkenspoten die aan het plafond hangen nooit meer. ”