Bezienswaardigheden in Los Angeles

Korean Bell of Friendship

“Geniet van het romantische uitzicht vanuit de pagode over de haven van Los Angeles, Catalina Channel en de verborgen kustterrasjes van San Pedro. ”

- Douglas woont al sinds 2024 in Los Angeles

De prachtige klok is eigenlijk een monument voor de veteranen van de Koreaanse Oorlog, een vaak vergeten conflict in de Amerikaanse geschiedenis. De Republiek Zuid-Korea heeft in de jaren ’70 dit monument aan de VS geschonken als een symbool van vriendschap, en het is nu een geliefde bezienswaardigheid aan de kust van San Pedro. Het monument is gebaseerd op een soortgelijke klok in Zuid-Korea uit de 8e eeuw. De klok, gemaakt van koper en tin, heeft een doorsnede van 2 meter met gouden-, fosfor- en nikkelversieringen die de kwaliteit van het geluid verbeteren.

TIP: Het landpunt van de gezonken stad San Pedro ligt naast de basis waar de Korean Bell of Friendship op staat. Neem de tijd om deze unieke plek te bezoeken, en verwonder je over de kracht van de natuur, daar waar de kust langzaam de zee in is gegleden.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: S Gaffey St 3601 | Website: http://www.sanpedro.com/sp_point/korenbel.htm

Meer bezienswaardigheden in Los Angeles

Bekijk alle bezienswaardigheden

The Broad

“The Broad is de belangrijkste ontwikkeling in de kunstscene van Los Angeles sinds de “Barely Legal"-tentoonstelling van Banksy in 2006. ”

Huntington Library

“Het woord ‘bibliotheek’ omvat niet eens de hoeveelheid en kwaliteit van de tentoonstellingen, waaronder kunstschatten en antieke boeken, en meerdere betoverende tuinen. ”

Santa Monica Pier

“Vergeet het Hollywood-sign; als je de Santa Monica Pier niet hebt gezien, dan heb je Los Angeles niet gezien. ”