Bezienswaardigheden in Los Angeles

De Echo Park Time Travel Mart

“Stap terug in de tijd toen school nog leuk was. En als dat vroeger misschien niet zo was, dan wordt het wel in het Echo Park Time Travel Mart. ”

- Douglas woont al sinds 2024 in Los Angeles

Deze non-profit tijdreizigerswinkel doorbreekt de vierde dimensie met grappige en kitscherige hebbedingetjes, die worden aangeboden door dezelfde mensen die de Superhero Supply Store in Brooklyn en de Pirate Supply Company in San Francisco zijn gestart. Uithangborden met teksten zoals “[Slushy] Machine Broken. Come Back Yesterday” hangen op de muren in de winkel. Anti-barbaren-spray en dinosauruseieren liggen in de schappen van de gangen. De winkelruimte fungeert ook als een bijscholingsplek voor studenten voor lees- en schrijfvaardigheid, waarbij ze worden geholpen door middel van creatieve schrijflessen en oefeningen. Alle opbrengsten van de winkel dragen bij aan deze lessen.

TIP: Als je een uniek aandenken wilt, snuffel dan eens door de zelf-gepubliceerde boeken met verhalen en gedichten van de studenten die door dit bijzondere buurthuis worden gesteund.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Sunset Blvd 1714 | Website: https://www.timetravelmart.com

Meer bezienswaardigheden in Los Angeles

Bekijk alle bezienswaardigheden

Grauman's Chinese Theater

“Handafdrukken, voetafdrukken en ’s werelds grootste IMAX-scherm maken het TCL Chinese Theater een 'must' voor filmliefhebbers. ”

Watts Towers

“Vergeet wat je denkt te weten over Watts totdat je de unieke architectuur van de Watts Towers hebt bewonderd. ”

Pink's Hotdogs

“Als er al meer dan 77 jaar een rij staat, moet het wel de moeite waard zijn. ”