Bezienswaardigheden in Los Angeles

Kidspace Kindermuseum

“Neem de kinderen mee naar een museum waar ze ook echt de kunstvoorwerpen kunnen aanraken voor een leuke en interactieve dag.”

- Douglas woont al sinds 2024 in Los Angeles

Het Kidspace Children’s Museum in Pasadena is ruim één hectare groot, en heeft 40 doe-tentoonstellingen waarbij kinderen worden gestimuleerd om hun eigen wetenschappelijke onderzoeken te starten. Kinderen kunnen hun nieuwsgierigheid de vrije loop laten, en er zijn tal van belevingen voor jong en oud waarbij je ontdekt hoe leuk wetenschap is. In het Arroyo Adventure leren bezoekers meer over ecosystemen door kinderen de gigantische nest van een havik in te laten klimmen, of door ze te leren hoe ze een dam moeten bouwen. De klimrekken lijken op mierenkolonies, en dankzij het aanbod boeken in de souvenirwinkel van het museum zullen kinderen zelfs enthousiast raken over lezen.

TIP: Neem op z’n minst een handdoek, een fles water en schone kleren mee aangezien kinderen druipend van het zweet zullen rondrennen.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: N Arroyo Blvd 480 | Website: http://www.kidspacemuseum.org

Meer bezienswaardigheden in Los Angeles

Bekijk alle bezienswaardigheden

Watts Towers

“Vergeet wat je denkt te weten over Watts totdat je de unieke architectuur van de Watts Towers hebt bewonderd. ”

Pink's Hotdogs

“Als er al meer dan 77 jaar een rij staat, moet het wel de moeite waard zijn. ”

Kenneth Hahn State Recreation Area

“Raak je niet onder de indruk van grote gebouwen en de overal aanwezige beroemdheden? Ga dan naar het Kenneth Hahn State Recreation Area voor een uitzicht op de natuur en de stad. ”