Bezienswaardigheden in Los Angeles

Balboa Meer

“Stap van het trendy toeristische pad af, en ontdek een park dat alleen locals kennen. ”

- Douglas woont al sinds 2024 in Los Angeles

Het charmante Lake Balboa ligt als een oase verscholen tussen de levendige straten van Van Nuys in de San Fernando Valley. Het park is bijna 11 hectare groot en er liggen wandelpaden rondom de verschillende meertjes. Locals barbecueën op de openbare barbecueplekken, terwijl de kinderen rondrennen in de speeltuin. Doe als een local en jog een rondje over het grote pad dat rond het hele park loopt, of ren een kleiner rondje rondom het schitterende water. Je kunt ook met een waterfiets het meer op, of een balletje slaan op de negen-holes par-drie golfbaan.

TIP: Maak een ontspannende wandeling door de Japanese Gardens die op hetzelfde terrein als Lake Balboa liggen, in Balboa Park.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Balboa Blvd 6300 | Website: http://www.laparks.org/aquatic/balboa

Meer bezienswaardigheden in Los Angeles

Bekijk alle bezienswaardigheden

Huntington Library

“Het woord ‘bibliotheek’ omvat niet eens de hoeveelheid en kwaliteit van de tentoonstellingen, waaronder kunstschatten en antieke boeken, en meerdere betoverende tuinen. ”

La Brea Tar Pits

“Wil je wat tijd doden, of heb je zin in een interessante geschiedenisles? Je hoeft geen excuus te verzinnen, bezoek La Brea Tar Pits gewoon omdat ze cool zijn. ”

Kenneth Hahn State Recreation Area

“Raak je niet onder de indruk van grote gebouwen en de overal aanwezige beroemdheden? Ga dan naar het Kenneth Hahn State Recreation Area voor een uitzicht op de natuur en de stad. ”