Bezienswaardigheden in Los Angeles

Hollywood Sign

“Het Hollywood-sign over de stad zien zweven, is voor velen een droom die uitkomt.”

- Douglas woont al sinds 2024 in Los Angeles

Het Hollywood-sign is niet zomaar een icoon; het is hét symbool van Los Angeles dat bezoekers van over de hele wereld naar de stad lokt. Wat in de jaren ’20 begon als een manier om vastgoed te verkopen, is geëvolueerd tot een bijna 14-meter hoog en 106-meter breed embleem van alles wat Los Angeles te bieden heeft. De smetteloze witte letters staan in sterk contrast tegen de droge berg Mount Holly. De wandelroute naar het teken is niet meer open voor het publiek, maar vanaf de populair 5-kilometer lange wandellus, die toegankelijk is vanaf Vermont Canyon Road, heb je een perfect uitzicht op de gigantische letters.

TIP: Raak het Hollywood-sign niet aan!

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Mount Lee | Website: http://hollywoodsign.org

Meer bezienswaardigheden in Los Angeles

Bekijk alle bezienswaardigheden

The Broad

“The Broad is de belangrijkste ontwikkeling in de kunstscene van Los Angeles sinds de “Barely Legal"-tentoonstelling van Banksy in 2006. ”

Kenneth Hahn State Recreation Area

“Raak je niet onder de indruk van grote gebouwen en de overal aanwezige beroemdheden? Ga dan naar het Kenneth Hahn State Recreation Area voor een uitzicht op de natuur en de stad. ”

La Brea Tar Pits

“Wil je wat tijd doden, of heb je zin in een interessante geschiedenisles? Je hoeft geen excuus te verzinnen, bezoek La Brea Tar Pits gewoon omdat ze cool zijn. ”