Bezienswaardigheden in Los Angeles

Bob Baker Marionette Theater

“In het Bob Baker Marionette Theather zijn de marionetten zowel grappig als ontroerend, en maken ze samen een onvergetelijke show die geschikt is voor alle leeftijden. ”

- Douglas woont al sinds 2024 in Los Angeles

Tijdens een bezoek aan het Bob Baker Marionette Theather in Downtown spreken de speelse fantasieën en vermakelijke verhalen tot de verbeelding van kinderen van alle leeftijden. Dit historisch monument opende voor het eerst haar deuren in de jaren ’60, en heeft sindsdien een vakbond opgericht voor poppenspelers, evenals een opleiding voor poppenmakers die in een specifieke industrietak willen werken. Roodfluwelen gordijnen en schitterende kroonluchters zetten de sfeer voor de show waarin een aantal van de 2000 handgemaakte poppen zullen spelen, en er staan gratis bakjes met vanille-ijs voor je klaar aan het einde van elk optreden.  

TIP: De shows zijn gericht op kinderen, maar hebben fascinerende decorontwerpen en thema’s tijdens het Halloween en Kerstseizoen.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: W 1st St 1345 | Website: http://www.bobbakermarionettetheater.com

Meer bezienswaardigheden in Los Angeles

Bekijk alle bezienswaardigheden

Huntington Library

“Het woord ‘bibliotheek’ omvat niet eens de hoeveelheid en kwaliteit van de tentoonstellingen, waaronder kunstschatten en antieke boeken, en meerdere betoverende tuinen. ”

The Broad

“The Broad is de belangrijkste ontwikkeling in de kunstscene van Los Angeles sinds de “Barely Legal"-tentoonstelling van Banksy in 2006. ”

Hollywood Forever Cemetery

“Het Hollywood Forever Cemetary vertegenwoordigt de glitter, glamour en prestige van het Oude Hollywood. ”