Activiteiten in Londen

Rondvaart over de Theems

“Rivier de Theems is de grootste rivier in Engeland en verdeelt Londen in twee. Mis een ontspannen cruise over deze grote rivier niet, terwijl je van de eeuwenoude gebouwen op haar oevers geniet. ”

- TIX Team

Rivier de Theems is onlosmakend verbonden met de geschiedenis van Londen en direct aan de oevers staan enkele van de meest belangrijke gebouwen in de stad. Dit is precies waarom een rondvaart over de Theems niet mag ontbreken op jouw planning. Bekijk bezienswaardigheden zoals de Tower Bridge, Tower of London, St Pauls Cathedral en Houses of Parliament vanuit een uniek perspectief.

Probeer de Thames Circular Cruise. Leun achterover en geniet, terwijl je langs interessante bezienswaardigheden vaart. Live commentaar voegt leuke en interessante weetjes toe over wat je ziet op de route. Een stadsrondvaart is een van de handigste, meest ontspannen en leuke manieren om de beste bezienswaardigheden in Londen te zien.

TIP: Houd er rekening mee dat deze cruise niet in de winter vaart.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Tower Pier

Meer activiteiten in Londen

Bekijk alle activiteiten

Geniet van een echte Engelse High Tea

“Volgens een legende kreeg Anna, de 7de Hertogin van Bedford, in 1840 altijd honger rond 16 uur. Ze wilde niet wachten tot het dineer wat resulteerde in één van de meest bekende tradities in Engeland.”

Shoreditch wandeltoer

“Met de Dutch Girl in London-wandeltour ontdek je het levendige en unieke Oost-Londen met een lokale gids die je vertelt over de rijke geschiedenis van dit gebied!”

Winkelen bij Hamleys

“Het is aan te bevelen om deze winkel te bezoeken met je kinderen of voor het kind in jezelf!”