Bezienswaardigheden in Londen

Harry Potter Perron 9 3/4

“Een leuke en gratis bezienswaardigheid voor Harry Potterfans! Kom op tijd om de grote menigte voor te zijn, die allemaal een foto willen maken voordat ze door de muur van het perron verdwijnen. ”

- Zarina woont al sinds 2012 in Londen

Zijn jouw kleine tovenaars fan van Harry Potter? Dan moet je ze zeker meenemen naar Perron 9 3/4 op King's Cross station! Ga in de rij staan om een foto te maken van jouw eigen Hogwartsleerlingen voordat ze door de magische muur heen rennen. Doorgewinterde fans mogen de exclusieve Harry Potter Studio Tour niet missen!

TIP: Bezoek ook de Harry Potterwinkel voor magische souvenirs.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Kings Cross station | Website: http://www.harrypotterplatform934.com

Meer bezienswaardigheden in Londen

Bekijk alle bezienswaardigheden

Tower Bridge

“Wandel over de brug om een idee te krijgen hoe Londen eruitzag in de hoogtijdagen van de scheepvaart.”

ArcelorMittal Orbit

Deze bijzondere bezienswaardigheid is relatief nieuw in Londen en werd gebouwd voor de Olympische en Paralympische Spelen van 2012 in Londen. De ArcelorMittal Orbit is een openbaar kunstwerk dat is ontworpen door wereldberoemde kunstenaars Sir Anish Kapoor en Cecil Balmond. Je kunt het kunstwerk betreden en vanaf het uitkijkplatform het adembenemende uitzicht over Oost-Londen bewonderen. In de zomer van 2016 opent een nieuwe sensationele attractie in The Orbit: The Slide, ‘s werelds langste tunnelglijbaan. Glij met een snelheid van 24 kilometer per uur van 178 m hoogte terug naar aarde!

Victoria Park

“Ik heb geluk dat ik dit schitterende park net om de hoek heb liggen! Op een zonnige dag kom ik hier graag om te wandelen langs Regent's Canal en de mooie meertjes.”