Bezienswaardigheden in Londen

BFI Imax

Jouw lokale TIX-gids: Zarina Rimbaud-Kadirbaks

Een koude, regenachtige dag is een perfect excuus om je te verschuilen in de BFI IMAX. Maak het jezelf gemakkelijk in de warme ruimte en bekijk een recente film op het grootste bioscoopscherm van het Verenigd Koninkrijk! Het geweldige geluidssysteem maakt deze werkelijk meeslepende ervaring helemaal af.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Charlie Chaplin Walk 1 | Openbaar vervoer: Waterloo station | Website: http://www.bfi.org.uk/bfi-imax

Meer bezienswaardigheden in Londen

Bekijk alle bezienswaardigheden

Borough Market

“Een droombestemming voor gastronomiefreaks waar de levendige kleuren en heerlijke geuren je zintuigen strelen!”

ArcelorMittal Orbit

Deze bijzondere bezienswaardigheid is relatief nieuw in Londen en werd gebouwd voor de Olympische en Paralympische Spelen van 2012 in Londen. De ArcelorMittal Orbit is een openbaar kunstwerk dat is ontworpen door wereldberoemde kunstenaars Sir Anish Kapoor en Cecil Balmond. Je kunt het kunstwerk betreden en vanaf het uitkijkplatform het adembenemende uitzicht over Oost-Londen bewonderen. In de zomer van 2016 opent een nieuwe sensationele attractie in The Orbit: The Slide, ‘s werelds langste tunnelglijbaan. Glij met een snelheid van 24 kilometer per uur van 178 m hoogte terug naar aarde!

St Paul's Cathedral

Alleen het buitenaanzicht van dit imposante gebouw is al indrukwekkend, maar wacht met oordelen tot je binnen bent geweest! Als je een goede conditie hebt, beklim dan de 257 treden naar de Whispering Gallery. Ontdek het bijzondere architecturaal ontwerp dat de galerie zijn naam geeft. Enkele beroemdheden die hier zijn begraven, zijn de dichter John Donne, de Engelse schilder J.M.W. Turner en de Vlaamse schilder Anton van Dyck.