Bezienswaardigheden in Londen

Borough Market

“Een droombestemming voor gastronomiefreaks waar de levendige kleuren en heerlijke geuren je zintuigen strelen!”

- Zarina woont al sinds 2012 in Londen

Borough Market is de beroemdste warenmarkt in Londen. Je kunt de hele markt tussen woensdag en zondag bezoeken. Kom met een lege maag en vul deze door eten uit alle windstreken te proeven bij de marktstalletjes of bij een van de vele restaurants rondom de markt.

TIP: Deze markt is erg populair en kan 's middags vervelend druk worden. Kom vroeg!

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Southwark Street | Openbaar vervoer: London Bridge station | Website: http://boroughmarket.org.uk

Meer bezienswaardigheden in Londen

Bekijk alle bezienswaardigheden

ArcelorMittal Orbit

Deze bijzondere bezienswaardigheid is relatief nieuw in Londen en werd gebouwd voor de Olympische en Paralympische Spelen van 2012 in Londen. De ArcelorMittal Orbit is een openbaar kunstwerk dat is ontworpen door wereldberoemde kunstenaars Sir Anish Kapoor en Cecil Balmond. Je kunt het kunstwerk betreden en vanaf het uitkijkplatform het adembenemende uitzicht over Oost-Londen bewonderen. In de zomer van 2016 opent een nieuwe sensationele attractie in The Orbit: The Slide, ‘s werelds langste tunnelglijbaan. Glij met een snelheid van 24 kilometer per uur van 178 m hoogte terug naar aarde!

Tower of London

“Kijk of je een van de zeven inwonende raven kunt spotten in de toren. Volgens de Legende van de Raven zal het Koninkrijk vallen zodra deze gevleugelde bewakers zijn gevlogen.”

Old Spitalfields Market

“Ga na het winkelen even zitten voor een maaltijd of een kopje koffie bij een van de vele restaurants of lunchrooms net buiten de markt.”