Uitgaan in Londen

Satan's Whiskers

“Laat je niet misleiden door de onopvallende buitenkant van deze bar, het is een plek die je niet wilt missen! Ongelofelijke cocktails en hapjes om je vingers bij af te likken.”

- Zarina woont al sinds 2012 in Londen

Maak je geen zorgen, dit is geen grot voor duivelaanbidders, maar een geweldige cocktailbar, waarvan de naam refereert aan een geweldige klassieke cocktail. De bartenders hier weten wat ze doen en schudden heerlijke cocktails voor je op het ritme van de hiphopbeats uit de speakers. De bakstenen muren en opgezette dieren geven deze klassieke kroeg een uniek karakter. 

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Cambridge Heath Road 343 | Openbaar vervoer: Bethnal Green tube station | Telefoon: +44 207 739 8362 | Website: http://satanswhiskersblr.tumblr.com

Meer uitgaansgelegenheden in Londen

Bekijk alle uitgaansgelegenheden

Birthdays

“Dit is de coolste plek in de nieuwste opkomende wijk van Londen. De cocktails zijn heerlijk en de evenementen zijn supervoordelig. Ik houd van de relaxte sfeer hier!”

XOYO

“Clubavonden zijn hier de afgelopen jaren zonder uitzondering een succes met dank aan top-dj's, perfecte bediening en een geluidssysteem van de beste kwaliteit.”

The Shacklewell Arms

“Ontmoet vrienden en drink een pint aan de bar of ga door de deuren achterin om te genieten van livemuziek. Het is een klein podium, maar de geweldige geluidsinstallatie maakt dat helemaal goed!”