Restaurants in Londen

Berners Tavern

Jouw lokale TIX-gids: Zarina Rimbaud-Kadirbaks

Dit restaurant bekroond met een Michelinster heeft echt de wauw-factor! De enorme dinerzaal met haar decoratieve stucwerk plafonds en elegante kroonluchters heeft nog het meeste weg van een Victoriaanse danszaal. De gerechten die hier worden geserveerd, zijn eenvoudig maar toch verfijnd.

Berners Tavern is de hele dag door geopend, dus je kunt hier ontbijten, lunchen, genieten van een 'afternoon tea' (high tea) of dineren. Op zondagen kun je er tevens romantisch brunchen.

TIP: Terwijl je op een tafel wacht, kun je aan de bar een drankje doen. Het uitgebreide barmenu heeft verrassende cocktails - wat dacht je van een cocktail met dille of chocopops? - en exclusieve gedistilleerde dranken.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Berners Street 10 | Openbaar vervoer: Tottenham Court Road tube station | Telefoon: +44 207 908 7979 | Website: http://www.bernerstavern.com

Meer restaurants in Londen

Bekijk alle restaurants

Kanada-Ya

Je weet dat je een plek in Londen hebt gevonden die goede ramennoedels serveert wanneer je vooral Chinese en Japanse gasten in lange rijen voor de deur ziet staan. Ja, je moet er geduld voor hebben, maar zodra je binnen een tafeltje hebt bemachtigd, word je beloond met de beste kom ramennoedels die je ooit hebt geproefd! Dit is de eerste Europese vestiging van Kanada-Ya. Ontdek zelf waarom dit Japanse restaurant zo succesvol is in het thuisland.

Rock & Sole Plaice

“Ik kom hier graag in de zomer. Ik zit dan op het buitenterras en geniet van een heerlijke schotel fish and chips terwijl ik de mensen zie passeren in deze heerlijke straat in Covent Garden!”

Babaji Pide

“Dit Turkse restaurant is een grote hit sinds het in januari 2015 haar deuren opende.”