Restaurants in Londen

Sushisamba

“Een buitengewoon restaurant dat geweldig eten en een adembenemend uitzicht over Londen biedt.”

- Zarina woont al sinds 2012 in Londen

Als je op zoek bent naar een unieke dinerervaring in Londen, dan moet je zeker naar Sushisamba! De locatie van dit restaurant, op de 38e en 39e verdieping van de Herron Tower, is geen aanrader voor mensen met hoogtevrees! Het avontuur begint met een spectaculaire rit in een glazen lift! Wanneer je in het adembenemende restaurant bent aangekomen, kun je genieten van een panoramisch uitzicht over Londen dat zich direct vanaf je tafel uitstrekt.

Het uitstekende eten is een interessante combinatie van de Japanse, Braziliaanse en Peruaanse keuken. Het hoogtepunt van het menu is de Japanse Wagyubiefstuk, een van 's werelds kostbaarste en heerlijkste gerechten.

TIP: Sushisamba moedigt een casual elegante dresscode aan. Je zult niet naar binnen mogen als je slippers, sport- of strandkleding draagt.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Bishopsgate 110 | Openbaar vervoer: London Liverpool Street station | Telefoon: +44 203 640 7330 | Website: http://sushisamba.com/location/london

Meer restaurants in Londen

Bekijk alle restaurants

The Breakfast Club

“Begin je dag naar eigen smaak met een uitmuntend ontbijt bij een van de trendy Breakfast Club-restaurants.”

Kanada-Ya

Je weet dat je een plek in Londen hebt gevonden die goede ramennoedels serveert wanneer je vooral Chinese en Japanse gasten in lange rijen voor de deur ziet staan. Ja, je moet er geduld voor hebben, maar zodra je binnen een tafeltje hebt bemachtigd, word je beloond met de beste kom ramennoedels die je ooit hebt geproefd! Dit is de eerste Europese vestiging van Kanada-Ya. Ontdek zelf waarom dit Japanse restaurant zo succesvol is in het thuisland.

Babaji Pide

“Dit Turkse restaurant is een grote hit sinds het in januari 2015 haar deuren opende.”