Restaurants in Londen

Books for Cooks

“DE plek waar je moet zijn voor je culinaire inspiratie!”

- Zarina woont al sinds 2012 in Londen

Dit is een klein geheim eethuisje dat verscholen zit in een boekenwinkel in Notting Hill. Het is zeker geen alledaagse boekenwinkel, want Books for Cooks is gespecialiseerd in kookboeken. Iedere dag koken de chefs een recept uit een van de boeken en maken ze heerlijke taarten, soepen, salades en andere niet te versmaden gerechten. Het eten wordt in de Test Kitchen achter in de winkel geserveerd vanaf lunchtijd totdat het op is. Het keukengedeelte is erg klein maar wel gezellig.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Blenheim Crescent 4 | Openbaar vervoer: Ladbroke Grove tube station | Telefoon: +44 207 221 1992 | Website: http://www.booksforcooks.com

Meer restaurants in Londen

Bekijk alle restaurants

Kanada-Ya

Je weet dat je een plek in Londen hebt gevonden die goede ramennoedels serveert wanneer je vooral Chinese en Japanse gasten in lange rijen voor de deur ziet staan. Ja, je moet er geduld voor hebben, maar zodra je binnen een tafeltje hebt bemachtigd, word je beloond met de beste kom ramennoedels die je ooit hebt geproefd! Dit is de eerste Europese vestiging van Kanada-Ya. Ontdek zelf waarom dit Japanse restaurant zo succesvol is in het thuisland.

The Ritz London

“Ga terug in de tijd en waan jezelf een Victoriaanse bourgeoisie met een fancy afternoon tea inclusief glas champagne bij The Ritz London!”

ETHOS

“De vegetarische geheimen van ETHOS liggen veilig verscholen voor de massa toeristen, net achter Oxford Street.”