Restaurants in Londen

Poppies Fish and Chips

“Authentiek Brits eten geserveerd door personeel dat eruitziet alsof ze net van de set van Grease zijn gelopen.”

- Zarina woont al sinds 2012 in Londen

Je mag Londen niet verlaten zonder fish and chips gegeten te hebben! Poppies is een funky restaurant in Amerikaanse stijl dat krokant gepaneerde vis en goudgebakken frieten serveert. Je kunt er binnen eten, maar je kunt ook je maaltijd meenemen in een frietbakje of -zak met krantenprint, een knipoog naar de oude Britse traditie waarbij frietjes in een krant werden geserveerd. Het restaurant draagt de naam van oprichter Pop, die de visbar in 1945 opende. Poppies is nu een van de populairste restaurants in het trendy Spitalfields. Er is ook een vestiging in Camden.

TIP: Gelegen in het centrum van het trendy Spitalfields en een extreem populair restaurant onder locals en toeristen. Maak een reservering als je met een groep bent.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Hanbury Street 6-8 | Openbaar vervoer: London Liverpool Street Station | Telefoon: +44 20 7247 0892 | Website: http://poppiesfishandchips.co.uk

Meer restaurants in Londen

Bekijk alle restaurants

The Ritz London

“Ga terug in de tijd en waan jezelf een Victoriaanse bourgeoisie met een fancy afternoon tea inclusief glas champagne bij The Ritz London!”

The Breakfast Club

“Begin je dag naar eigen smaak met een uitmuntend ontbijt bij een van de trendy Breakfast Club-restaurants.”

ETHOS

“De vegetarische geheimen van ETHOS liggen veilig verscholen voor de massa toeristen, net achter Oxford Street.”