Restaurants in Londen

Poppies Fish and Chips

“Authentiek Brits eten geserveerd door personeel dat eruitziet alsof ze net van de set van Grease zijn gelopen.”

- Zarina woont al sinds 2012 in Londen

Je mag Londen niet verlaten zonder fish and chips gegeten te hebben! Poppies is een funky restaurant in Amerikaanse stijl dat krokant gepaneerde vis en goudgebakken frieten serveert. Je kunt er binnen eten, maar je kunt ook je maaltijd meenemen in een frietbakje of -zak met krantenprint, een knipoog naar de oude Britse traditie waarbij frietjes in een krant werden geserveerd. Het restaurant draagt de naam van oprichter Pop, die de visbar in 1945 opende. Poppies is nu een van de populairste restaurants in het trendy Spitalfields. Er is ook een vestiging in Camden.

TIP: Gelegen in het centrum van het trendy Spitalfields en een extreem populair restaurant onder locals en toeristen. Maak een reservering als je met een groep bent.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Hanbury Street 6-8 | Openbaar vervoer: London Liverpool Street Station | Telefoon: +44 20 7247 0892 | Website: http://poppiesfishandchips.co.uk

Meer restaurants in Londen

Bekijk alle restaurants

Rock & Sole Plaice

“Ik kom hier graag in de zomer. Ik zit dan op het buitenterras en geniet van een heerlijke schotel fish and chips terwijl ik de mensen zie passeren in deze heerlijke straat in Covent Garden!”

Kanada-Ya

Je weet dat je een plek in Londen hebt gevonden die goede ramennoedels serveert wanneer je vooral Chinese en Japanse gasten in lange rijen voor de deur ziet staan. Ja, je moet er geduld voor hebben, maar zodra je binnen een tafeltje hebt bemachtigd, word je beloond met de beste kom ramennoedels die je ooit hebt geproefd! Dit is de eerste Europese vestiging van Kanada-Ya. Ontdek zelf waarom dit Japanse restaurant zo succesvol is in het thuisland.

Babaji Pide

“Dit Turkse restaurant is een grote hit sinds het in januari 2015 haar deuren opende.”