Londen

Ontsnap aan de drukte van de stad in Kew Gardens

Jouw lokale TIX-gids: Zarina Rimbaud-Kadirbaks

Wanneer je even wilt ontsnappen aan het drukke stadscentrum van Londen, plan je een reisje naar Kew Gardens. Geniet van de rust en stilte terwijl je wordt omringd door de mooiste bloemen en planten van de wereld. Ga op zoek naar de nobele Old Lions. Deze elegante bomen staan al sinds 1762 in het park!

 

Suggestie of feedback?

Meer in Londen

Bekijk alle tips

Vind alle verscholen publieke kunstwerken rond London Liverpool Street Station

De Broadgate Art Trail neemt je mee langs zestien kunstwerken. Volg deze route en ontdek de hoogtepunten:

Ontdek de verborgen tropische oase in de Barbican Garden Room

Laat je niet misleiden door de brutalistische architectuur van het cultureel centrum Barbican: boven in dit betonnen gebouw vind je een verscholen tropische tuin. Het is echt een verborgen parel in de stad, want niet veel toeristen of zelfs locals weten hiervan! Breng een ontspannende middag door in deze exotische omgeving en ontdek de tropische vissen en 2.000 soorten uitheemse planten en bomen! Ontdek gratis de op een na grootste serre van Londen.

Bezoek een van Londense musea van wereldklasse

Londen is gezegend met musea van wereldklasse, de meeste daarvan hebben gratis entree. Ontdek geweldige, internationale moderne en hedendaagse kunst in een voormalige elektriciteitscentrale in het Tate Modern. Reis door de tijd en culturen in het British Museum. Hun indrukwekkende Egyptische collectie trekt de meeste bezoekers en is iets dat je niet mag missen! Het geweldige Great Court in de entree is het zeker waard om een foto van te nemen.