Londen

Verlies jezelf in het enorme schilderij in de mooiste eethal van Europa

Jouw lokale TIX-gids: Zarina Rimbaud-Kadirbaks

Het Old Royal Naval College in Greenwich is een architecturale parel. Het is geen verrassing dat deze barokke gebouwen vaak verschijnen in Hollywoodfilms zoals de Marvel-film Thor: The Dark World. De enorme beschilderde hal, met zijn epische plafond, wordt ook wel het grootste schilderij van Europa genoemd. Deze indrukwekkende hal diende als achtergrond voor de film Pirates of the Caribbean. Kom dit indrukwekkende kunstwerk zelf bekijken! Entree is gratis.

Suggestie of feedback?

Meer in Londen

Bekijk alle tips

Proef een perfecte Indiase curry, het onofficiële nationale gerecht van Engeland!

Je denkt wellicht dat fish & chips de lokale keuken is, maar eigenlijk is de Indiase curry het nationale gerecht in Groot-Brittannië. Wanneer je in Londen bent, moet je dan ook zeker een van de geweldige Indiase restaurants bezoeken. Waar Brick Lane in Oost-Londen de hoogste concentratie curryrestaurants per vierkante meter heeft, zijn elders betere en familievriendelijke restaurants te vinden.

Volg Regent's Canal en ontdek een verrassende kant van Londen.

Zelfs wanneer je een local bent, of Londen al een paar keer hebt bezocht, zal een wandeling langs Regent's Canal je een heel andere kant van deze diverse stad laten zien. Begin je 2-uur lange wandeling in Little Venice in West-Londen en volg het kanaal helemaal tot aan Victoria Park in Oost-Londen. Je zult versteld staan van wat je ontdekt tijdens je wandeling: van verscholen bioscopen tot eigenaardige bibliotheken en gezellige koffiezaakjes aan het water!

Vind alle verscholen publieke kunstwerken rond London Liverpool Street Station

De Broadgate Art Trail neemt je mee langs zestien kunstwerken. Volg deze route en ontdek de hoogtepunten: