Restaurants in Lissabon

Wok Nagasaki

“Een goede prijs-kwaliteit verhouding, probeer de all you can eat sushi en Mongoolse roerbak-gerechten bij Wok Nagasaki.”

- Katy woont al sinds 2008 in Lissabon

Over het algemeen bieden Portugese restaurants zeer veel waar voor je geld maar dit restaurant is voor mij ook een voorbeeld van waar voor je geld met een exotische keuken: all you can eat sushi en Mongoolse roerbak gerechten.

Dichtbij de Gulbenkian Tuinen, in Avenidas Novas ligt een restaurant genaamd Wok Nagasaki. Het is een behoorlijk groot restaurant, aangekleed met een minimalistische stijl in zwart-wit met aan de achterzijde een groot buffet Je betaalt een vaste prijs en mag daarna zoveel eten als jij wilt. De gerechten worden regelmatig aangevuld en je hoeft zelden te wachten op meer gerechten.

Dit restaurant is iets anders ten opzichte van de reguliere "all you can eat sushi" restaurants omdat hier ook Mongoolse wokgerechten zijn inbegrepen. Je kiest dan rauw vlees, rauwe groenten en sauzen die vervolgens live op de hot plates voor je worden bereid. 

TIP: De prijs voor het buffet is anders voor de lunch dan voor het diner, houd daar rekening mee, en de prijzen variëren van €8 - 12 per persoon voor all you can eat. Drankjes zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Avenida Elias Garcia 147A | Openbaar vervoer: Metro - Praca Espanha or Sao Sebastiao | Telefoon: +351 21 013 0896

Meer restaurants in Lissabon

Bekijk alle restaurants

Sabor Mineiro Churrascaria

“Zorg dat enkele uren (of dagen) niet hebt gegeten voordat je naar dit restaurant gaat omdat je hier kunt eten tot je barst! De rodizio blijft maar komen en het vlees wordt steeds lekkerder.”

La Finestra

“Af en toe heb ik gewoon behoefte aan een goede pizza en La Finestra is mijn standaard adres. De keuken is zichtbaar door een raam en je kunt zo de koks het deeg voor de pizzabodem door de lucht zien gooien.”

Toma Lá Da Cá

“De gegrilde vis is mijn favoriet hier. Deze wordt geserveerd met groenten en aardappelen of met een salade. Ik heb hier ook verschillende vleesgerechten geproefd en die zijn eveneens heerlijk: er is een overvloed aan keuze.”