Restaurants in Istanbul

Khalkedon

“Khalkedon Fenerbahçe ligt direct aan zee, en wanneer je buiten eet, lijkt het alsof je zelf in het water bent. Palmbomen en bloemen strijden met het blauwe water om je aandacht.”

- Pinar woont al sinds 1984 in Istanbul

Khalkedon is een keten restaurants dat wordt geleid door de gemeente van Kadıköy en dat staat garant voor hoge kwaliteit van de gerechten. Je kunt hier genieten van eten en drinken terwijl je kijkt naar het prachtige en rustgevende uitzicht over de zee (bij het Fenerbaçe filiaal tenminste) tegen zeer redelijke prijzen.

Khalkedon ligt tegenover het weelderige Fenerbahçe Park, en van alle restaurants in Fenerbahçe is er geen die kan tippen aan de combinatie van smaak, omgeving en prijs van Khalkedon. Zelfs wanneer je niet naar het park gaat, kunnen kinderen zich nog steeds vermaken in de grote ruimte van de voortuin. Er is zelfs een kleurrijke kleine speeltuin!

Op vrijdag en zaterdag is er ook nog eens live muziek!

TIP: Als je door de week tussen 8.00 en 12.00 uur hierheen gaat voor een ontbijt kun je een overvloedig ontbijtmenu bestellen voor 17,50TL. Op zondag is er een open buffet ontbijt van 10.00 tot 13.00 uur tegen een vaste prijs van 30TL.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Fener Kalamis Caddesi 90 | Website: http://fenerbahce.khalkedon.com

Meer restaurants in Istanbul

Bekijk alle restaurants

Arnavutköy Balıkçısı

“Door de heerlijke vis en het uitzicht zul je hier snel meer drinken dan je van plan was.”

Sultanahmet Köftecisi

“Een bezoek aan het Sultanahmet district is niet compleet zonder een hapje te eten bij het historische Sultanahmet Köftecisi!”

Nişantaşı Kırıntı

“Als je in Nişantaşı bent, zoek dan niet verder dan Kırıntı voor een perfecte maaltijd.”