Restaurants in Istanbul

Borsa

“Als je in de stemming bent voor lekker, snel, betaalbaar en gevarieerd eten, is Borsa je beste keuze.”

- Pinar woont al sinds 1984 in Istanbul

Borsa is een zelfbedieningsrestaurant met traditioneel Turkse gerechten die slechts weinig verschillen van de kookkunsten van een Turks persoon thuis. De gerechten zijn erg goedkoop en toch heerlijk van smaak. Je kiest gewoon uit wat je ziet waardoor je niet voor verrassingen komt te staan. Je kunt helemaal vegetarisch gaan, alleen gezond of kiezen voor gemakkelijke fast food. Je pakt eerst een dienblad, geeft de koks jouw keuze door en gaat dan je drankje en dessert halen.

De filialen in zowel Taksim als Nişantaşı liggen gunstig. Taksim Borsa ligt in İstiklal Straat en vanaf de tweede verdieping heb je een prachtig uitzicht op het district. Nişantaşı Borsa ligt recht tegenover de Rumeli uitgang van de Osmanbey metrohalte.

TIP: De desserts van melk en chocolade zijn uitblinkers.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Halaskargazi Caddesi 117

Meer restaurants in Istanbul

Bekijk alle restaurants

Pizzeria Trio

“Een bezoek aan Pizzeria Trio voelt als een bezoek aan een authentieke pizzeria in Italië.”

Arnavutköy Balıkçısı

“Door de heerlijke vis en het uitzicht zul je hier snel meer drinken dan je van plan was.”

Lokanta Maya

Lokanta Maya ligt in de wijk Karaköy en biedt de beste vegetarische gerechten sinds 2010. Het restaurant is modern, stijlvol en ingericht naar de persoonlijkheid van de eigenaars: simpel en oprecht. Het menu wordt per seizoen samengesteld door professionele koks. Ze zijn erg gepassioneerd wat betreft authenticiteit met ingrediënten vanuit heel Turkije.