Restaurants in Dubai

Rasoi Ghar

“Wanneer ik zin heb ik overheerlijk vegetarisch eten, dan is er geen betere plek dan dit uitzonderlijk goede Indische restaurant! ”

- Emily woont al sinds 2013 in Dubai

Rasoi Ghar serveert authentieke Indische gerechten met voornamelijk typische, vegetarische specialiteiten uit de noordwestelijke Indische regio’s Gujrat en Rajasthan. Rasoi Ghar heeft een eenvoudig interieur, maar het restaurant verzorgt een verrijkende dinerervaring met minder bekende gerechten die specifiek uit de eerdergenoemde regio’s komen. Elke dag wordt er een andere ‘thali’ maaltijd geserveerd -  een maaltijd met kleine vegetarische gerechtjes, waaronder voorgerechtjes, drankjes, curries, rijst, brood en desserts.

TIP: In het weekend wordt het hier vaak erg druk. Het is beter om hier doordeweeks naartoe te gaan, of om iets vroeger op de avond te arriveren.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Sheikh Zayed Bin Khalifa Rd (Opposite BurJuman Mall) | Openbaar vervoer: ADCB Metro / BurJuman Metro Station | Telefoon: +971 4 388 5711 | Website: http://www.rasoighar.ae/

Meer restaurants in Dubai

Bekijk alle restaurants

SALT

“Ik ben onder de indruk van hoe SALT de foodtruckscene van Dubai naar een hoger niveau tilt. ”

Reem Al Bawadi

“Dit is een van mijn vaste plekjes waar ik met m'n beste vriendin afspreek om waterpijp te roken en hapjes te eten. ”

Wild & The Moon

“Als ik aan het wachten ben op de start van een kunstevenement op Alserkal Avenue, ga ik hier naartoe voor een gezond hapje eten.”