Winkelen in Boedapest

WestEnd City Center

“Een levendig overdekt winkelcentrum, verdeeld over vier etages, met bekende modewinkels waar je alles van elektrische apparaten tot kleding en accessoires kunt vinden. ”

- Alexandra woont al sinds 2024 in Boedapest

WestEnd City Center was ooit het grootste winkelcentrum van Boedapest (en van Midden-Europa), en is makkelijk te bereiken dankzij de ideale ligging naast het Nyugati treinstation. Je vindt hier een breed scala aan winkels, van bekende modewinkels tot elektronicazaken, reformwinkels en cosmeticazaken. Op de begane grond bevinden zich kraampjes met eten en drankjes ter verfrissing, en op de bovenste verdieping ligt zelfs een bioscoopcomplex. Het winkelcentrum is heel populair onder de locals, en heeft tal van moderne faciliteiten die van het winkelen een fijne ervaring maken.

TIP: Bezoek dit winkelcentrum doordeweeks om de mensenmassa in het weekend te vermijden.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Váci út 3 | Openbaar vervoer: Nyugati pályaudvar | Telefoon: +36 1 238 7777 | Website: https://westend.hu/

Meer winkels in Boedapest

Bekijk alle winkels

Andrássy Boulevard

“Haal je hart op, en je portemonnee tevoorschijn, in de vele luxe modewinkels die aan deze iconische straat in Boedapest liggen. ”

District VI-VII

“Ga op jacht naar de mooiste vintage spullen in gevarieerde boetiekjes en vind unieke items uit vervlogen tijden. Deze buurt is een walhalla voor vintage liefhebbers. ”

Corvin Plaza

“Recent gebouwd en al bijzonder populair onder de locals, dit overdekte winkelcentrum biedt haar bezoekers een moderne winkelervaring. ”