Winkelen in Boedapest

Corvin Plaza

“Recent gebouwd en al bijzonder populair onder de locals, dit overdekte winkelcentrum biedt haar bezoekers een moderne winkelervaring. ”

- Alexandra woont al sinds 2024 in Boedapest

Dit moderne winkelcentrum is gebouwd als onderdeel van een project om een deel van District VIII te renoveren, en sinds de opening is dit hét winkelcentrum voor locals, dankzij het overzichtelijk formaat en de nuttige faciliteiten zoals gratis Wi-Fi. Corvin Plaza heeft vier verdiepingen en je vindt hier voornamelijk de bekende modemerken. Op de eerste drie verdiepingen vind je alle winkels, zoals kleding- en boekenwinkels, elektronicazaken en meer; en op de bovenste verdieping ligt het food court en het terras.

TIP: Dit winkelcentrum is heel erg kindvriendelijk, met zowel binnen- als buitenspeeltuinen.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Futó u. 37 | Openbaar vervoer: Corvin-negyed | Telefoon: +36 1 977 7779 | Website: http://corvinplaza.hu/

Meer winkels in Boedapest

Bekijk alle winkels

District VI-VII

“Ga op jacht naar de mooiste vintage spullen in gevarieerde boetiekjes en vind unieke items uit vervlogen tijden. Deze buurt is een walhalla voor vintage liefhebbers. ”

WestEnd City Center

“Een levendig overdekt winkelcentrum, verdeeld over vier etages, met bekende modewinkels waar je alles van elektrische apparaten tot kleding en accessoires kunt vinden. ”

Fashion Street

“De naam geeft al een goede indicatie van wat je hier kunt verwachten: dit is een van de chique winkelstraten van Boedapest, vol luxe modemerken en lifestyle-winkels.”