Winkelen in Boedapest

Fashion Street

“De naam geeft al een goede indicatie van wat je hier kunt verwachten: dit is een van de chique winkelstraten van Boedapest, vol luxe modemerken en lifestyle-winkels.”

- Alexandra woont al sinds 2024 in Boedapest

Fashion street doet z’n naam eer aan. Deze populaire winkelstraat in het centrum van Boedapest zit vol ‘fashion’, en dan voornamelijk merken van hoge kwaliteit – hier vind je luxe merknamen zoals Massimo Dutti en Hugo Boss naast cafés en restaurants, en er liggen ook een aantal lifestylemerken. Fashion Street, ook wel bekend als Deák Ferenc utca, is in 2004 opgericht met als doel om de voorheen chique boulevard nieuw leven in te blazen. Daardoor beleef je hier nu een moderne winkelervaring met een uitstekende samenstelling van winkels. Gezien de populariteit van deze chique straat is het project een daverend succes!

TIP: Wil je iemand een update sturen? Deze straat heeft een gratis Wi-Fi netwerk.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Deák Ferenc u. 15 | Openbaar vervoer: Deák Ferenc tér | Website: http://fashionstreet.hu/

Meer winkels in Boedapest

Bekijk alle winkels

Andrássy Boulevard

“Haal je hart op, en je portemonnee tevoorschijn, in de vele luxe modewinkels die aan deze iconische straat in Boedapest liggen. ”

WestEnd City Center

“Een levendig overdekt winkelcentrum, verdeeld over vier etages, met bekende modewinkels waar je alles van elektrische apparaten tot kleding en accessoires kunt vinden. ”

District VI-VII

“Ga op jacht naar de mooiste vintage spullen in gevarieerde boetiekjes en vind unieke items uit vervlogen tijden. Deze buurt is een walhalla voor vintage liefhebbers. ”