Winkelen in Boedapest

District VI-VII

“Ga op jacht naar de mooiste vintage spullen in gevarieerde boetiekjes en vind unieke items uit vervlogen tijden. Deze buurt is een walhalla voor vintage liefhebbers. ”

- Alexandra woont al sinds 2024 in Boedapest

Boedapest heeft absoluut geen gebrek aan vintage winkeltjes, er zijn talloze boetiekjes waar je unieke items kunt vinden. Deze buurt, rondom de grens van District VI en VII, is een van de beste en meest centrale plekken waar het hart van een vintage liefhebber een sprongetje zal maken. Retrock is een overzichtelijke winkel met een deskundig samengestelde collectie mannen- en vrouwenkleding; Szputnyik is een grote en goed verlichte winkel met allerlei soorten spullen; en Antifactory Vintage Shop is een schatkist met veel bijzondere items.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Király utca

Meer winkels in Boedapest

Bekijk alle winkels

Váci Utca

“De levendigste winkelstraat van Boedapest, Váci Utca, is een bruisende doorgangsweg vol verschillende soorten winkels, van souvenirwinkels met handgemaakte items tot populaire modemerken.”

Andrássy Boulevard

“Haal je hart op, en je portemonnee tevoorschijn, in de vele luxe modewinkels die aan deze iconische straat in Boedapest liggen. ”

Fashion Street

“De naam geeft al een goede indicatie van wat je hier kunt verwachten: dit is een van de chique winkelstraten van Boedapest, vol luxe modemerken en lifestyle-winkels.”