Activiteiten in Boedapest

Fietstour - Easy Breezy Bike Tour

“Ontdek Boedapest op twee wielen dankzij deze toegankelijke fietstour die je langs een aantal van de meest interessante plekken in Pest brengt. ”

- Alexandra woont al sinds 2024 in Boedapest

De Easy Breezy Bike Tour van Budapest Bike Tour is een andere manier om de stad te ontdekken. De tour gaat over vlakke terreinen en autovrije paden, en is dus ook perfect voor kinderen. Onder begeleiding van een deskundige en leuke gids kom je langs bezienswaardigheden zoals het Hongaars Parlementsgebouw, de Sint-Stefanusbasiliek en het Heldenplein. Onderweg wordt er even gestopt voor een versnapering.  

TIP: De tour is een goede manier om meer over Boedapest en haar geschiedenis te leren, en de passie waarmee de gidsen vertellen maken het een ontzettend leuke ervaring.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Deák Ferenc tér 4 | Openbaar vervoer: Deák Ferenc tér | Telefoon: +36 20 488 5954 | Website: http://www.budapestbikebreeze.com/

Meer activiteiten in Boedapest

Bekijk alle activiteiten

Food Tour

“Neem een kijkje in de Hongaarse keuken onder begeleiding van ervaren lokale gidsen. De ‘food tours’ bieden ieder wat wils.”

De Grote Markthal

“Deze grote markthal is een walhalla voor foodies, en is tot de nok toe gevuld met verse producten, lokale waren en originele souvenirs. ”

Ontdek de grotten

“Ontdek een heel andere kant van Boedapest, ondergronds! De grotten verkennen is een andere manier om van de stad te genieten. ”