Activiteiten in Boedapest

Food Tour

“Neem een kijkje in de Hongaarse keuken onder begeleiding van ervaren lokale gidsen. De ‘food tours’ bieden ieder wat wils.”

- Alexandra woont al sinds 2024 in Boedapest

De Hongaarse keuken is kenmerkend en traditierijk, en een bezoek aan Budapest is niet compleet zonder deze keuken te hebben geproefd. Taste Hungary biedt een aantal verschillende eettours aan, van een traditionele culinaire wandeling door de stad tot een speciale vegetarische tour. Deelnemers leren meer over de geschiedenis van de Hongaarse keuken, en de plek die het inneemt in het moderne Hongarije. Ondertussen worden een aantal lekkere eettentjes bezocht en proef je lokale delicatessen. Verschillende tours starten op verschillende plekken, dus check vooraf waar de ontmoetingsplek is.

TIP: Draag comfortabele schoenen, want je zult bijzonder veel wandelen!

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Bródy Sándor utca 9 | Openbaar vervoer: Rákóczi tér | Telefoon: +36 30 690 4913 | Website: http://tastehungary.com/

Meer activiteiten in Boedapest

Bekijk alle activiteiten

WAMP (Lokale Design Markt)

“Deze markt is een buurtevenement en platform voor Hongaarse designers om hun werk te laten zien, en voor bezoekers om een uniek aandenken te kopen.”

Gellért Badhuis

“Als het buiten regent, treed hier binnen en laat je zorgen wegdrijven in de warme wateren van deze decadente, historische thermaalbaden. ”

Musea op het Heldenplein

“Als het weer omslaat vind je een goed onderkomen in een van de meest interessante kunstmusea van Boedapest, gelegen op een van de mooiste pleinen. ”