Activiteiten in Boedapest

WAMP (Lokale Design Markt)

“Deze markt is een buurtevenement en platform voor Hongaarse designers om hun werk te laten zien, en voor bezoekers om een uniek aandenken te kopen.”

- Alexandra woont al sinds 2024 in Boedapest

Tijdens een aantal speciaal geselecteerde weekenden in het jaar kun je het allerbeste Hongaars design op deze markt vinden, waardoor het een unieke plek is om souvenirs en lokaal vervaardigde producten te kopen. Een paar voorbeelden van dingen die je kunt kopen zijn kleding, sieraden en eten, en alles wordt gemaakt door lokale designers. De zomer is de beste tijd om de markt te bezoeken, dan vindt hij plaats in de openlucht op Erzsébt-plein. In de winter verandert de locatie, dan is de markt te vinden in Millenáris Park.

TIP: Wanneer je de markt in de winter bezoekt, in Millenáris Park, neem dan extra de tijd om van de locatie te genieten – er is een speeltuin, park, meer en cafés.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Erzsébet tér | Openbaar vervoer: Deák Ferenc tér | Telefoon: +36 1 797 7190 | Website: http://wamp.hu/

Meer activiteiten in Boedapest

Bekijk alle activiteiten

Gellért Badhuis

“Als het buiten regent, treed hier binnen en laat je zorgen wegdrijven in de warme wateren van deze decadente, historische thermaalbaden. ”

Hold Utca Markt

“Meng je onder de locals en koop authentieke Hongaarse delicatessen op deze markt, hier vind je traditionele producten naast innovatieve gastronomie.”

Musea op het Heldenplein

“Als het weer omslaat vind je een goed onderkomen in een van de meest interessante kunstmusea van Boedapest, gelegen op een van de mooiste pleinen. ”