Activiteiten in Boedapest

Street Art Tour

“Graffiti is een kunstvorm geworden in Boedapest, en de stadsmuren zijn als canvassen voor straatartiesten die de straten wat willen opvrolijken. ”

- Alexandra woont al sinds 2024 in Boedapest

De straten in Boedapest – en dan vooral de straten in District VII – veranderen langzaam in outdoor-canvassen dankzij de overvloed aan professioneel aangebrachte, kunstzinnige muurschilderingen. Wandel een eigen route door de Joodse wijk, of neem deel aan een tour onder leiding van een gids. Original Europe Tours geeft gratis wandeltours langs de straatkunst in de stad, en je leert meer over deze artistieke trend.

TIP: In Kazinzcy útca vind je tal van interessante muurschilderingen.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Kazinczy utca | Openbaar vervoer: Astoria

Meer activiteiten in Boedapest

Bekijk alle activiteiten

Hold Utca Markt

“Meng je onder de locals en koop authentieke Hongaarse delicatessen op deze markt, hier vind je traditionele producten naast innovatieve gastronomie.”

WAMP (Lokale Design Markt)

“Deze markt is een buurtevenement en platform voor Hongaarse designers om hun werk te laten zien, en voor bezoekers om een uniek aandenken te kopen.”

Musea op het Heldenplein

“Als het weer omslaat vind je een goed onderkomen in een van de meest interessante kunstmusea van Boedapest, gelegen op een van de mooiste pleinen. ”