Activiteiten in Boedapest

Kinderspoorlijn

“Heb je ooit met een trein gereisd die werd bestuurd door kinderen? Deze leuke attractie in de heuvels van Boeda biedt je deze kans. ”

- Alexandra woont al sinds 2024 in Boedapest

In de heuvels van Boeda vind je een schattig treinspoor, én een trein die wordt bestuurd door wel heel speciale medewerkers: kinderen! De hele reis wordt door kinderen uitgevoerd, van kaartjes controleren tot verkeerscontroles, onder toezicht van volwassenen. Dit is op zichzelf al een leuke ervaring, maar onderweg kom je ook tal van leuke plekjes tegen, zoals het populaire picknickplaatsje Normafa, een goede plek om wat stoom af te blazen. 

TIP: Stap uit bij János-hegy (de hoogste punt van Budapest) en neem vanaf hier de Libegő (stoeltjeslift) naar de voet van de heuvel. Beneden kun je een bus (nummer 291) naar het centrum nemen.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Hegyhát út 3 | Openbaar vervoer: Hűvösvölgy | Telefoon: +36 1 397 5394 | Website: http://www.gyermekvasut.hu/

Meer activiteiten in Boedapest

Bekijk alle activiteiten

Omszk Wakeboard Centrum

“Je hoeft niet ver te reizen voor een adrenalineboost op het water; probeer wakeboarden eens! ”

Hold Utca Markt

“Meng je onder de locals en koop authentieke Hongaarse delicatessen op deze markt, hier vind je traditionele producten naast innovatieve gastronomie.”

Ontdek de grotten

“Ontdek een heel andere kant van Boedapest, ondergronds! De grotten verkennen is een andere manier om van de stad te genieten. ”