Activiteiten in Boedapest

Musea op het Heldenplein

“Als het weer omslaat vind je een goed onderkomen in een van de meest interessante kunstmusea van Boedapest, gelegen op een van de mooiste pleinen. ”

- Alexandra woont al sinds 2024 in Boedapest

Wanneer het in Boedapest regent, zijn musea een goede plek om even beschutting te zoeken. Het Museum voor Schone Kunsten en de Kunsthal liggen tegenover elkaar op het Heldenplein, en stellen verschillende soorten kunst tentoon. Het Museum voor Schone Kunsten richt zich op kunst van lokale en internationale kunstenaars, en de Kunsthal is gericht op moderne kunst, waarbij de interessante tijdelijke tentoonstellingen plek bieden aan aanstormend talent.

TIP: Beide musea bevinden zich in prachtige architectonische gebouwen, en zijn de perfecte plek om een regenachtige dag door te brengen.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Hősök tere | Openbaar vervoer: Hősök tere

Meer activiteiten in Boedapest

Bekijk alle activiteiten

De Grote Markthal

“Deze grote markthal is een walhalla voor foodies, en is tot de nok toe gevuld met verse producten, lokale waren en originele souvenirs. ”

Hold Utca Markt

“Meng je onder de locals en koop authentieke Hongaarse delicatessen op deze markt, hier vind je traditionele producten naast innovatieve gastronomie.”

Food Tour

“Neem een kijkje in de Hongaarse keuken onder begeleiding van ervaren lokale gidsen. De ‘food tours’ bieden ieder wat wils.”