Activiteiten in Boedapest

De Grote Markthal

“Deze grote markthal is een walhalla voor foodies, en is tot de nok toe gevuld met verse producten, lokale waren en originele souvenirs. ”

- Alexandra woont al sinds 2024 in Boedapest

De grootste en oudste markthal in Boedapest biedt niet alleen een interessante winkelervaring, het is ook een architectonisch kunstwerk op zich. Je vindt tal van verse producten, verspreid over de drie verdiepingen. Op de bovenste verdieping vind je voornamelijk souvenirs en Hongaarse specialiteiten, waardoor het een leuke plek is om te lunchen. De neogotische ingang en het kleurrijke pannendak geven het gebouw extra charme.

TIP: Check de openingstijden voordat je gaat, aangezien deze van dag tot dag verschillen. De markt is op zondag gesloten.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Vámház krt. 1-3 | Openbaar vervoer: Fővám tér | Telefoon: +36 1 366 3300 | Website: http://piaconline.hu/

Meer activiteiten in Boedapest

Bekijk alle activiteiten

Gellért Badhuis

“Als het buiten regent, treed hier binnen en laat je zorgen wegdrijven in de warme wateren van deze decadente, historische thermaalbaden. ”

Street Art Tour

“Graffiti is een kunstvorm geworden in Boedapest, en de stadsmuren zijn als canvassen voor straatartiesten die de straten wat willen opvrolijken. ”

Ontdek de grotten

“Ontdek een heel andere kant van Boedapest, ondergronds! De grotten verkennen is een andere manier om van de stad te genieten. ”